facebook

Izdelava spletne strani, optimizacija in popravila

Spletna stran je vaš prvi kontakt s strankami, zato je pomembno, da je ta res brez napak. Z našo pomočjo jo boste spremenili v popolno kombinacijo dizajna, vsebine in uporabniške izkušnje. Poskrbeli bomo, da boste izstopali od konkurence in ustvarili uspešno digitalno zgodbo!

 

Kaj zajema izdelava spletne strani ?

Da boste lahko na svojo spletno stran ponosni, vam pri naši digitalni agenciji nudimo širok spekter dejavnosti za popolno spletno stran. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša spletna stran estetska optimizirana in aktualna na Googlu.

Izdelava spletne strani

Naši strokovnjaki za izdelavo spletnih strani, vam bodo nudili brezplačno svetovanje glede spletnega okolja v katerem se vam na vaše potrebe splača razviti spletno stran (WordPress, Magento2, čista koda...). Po določenem okolju vam bomo predstavili par načrtov, ter po vaših željah ustvarili funkcionalno in estetsko spletno stran.

SEO optimizacija

Spletna stran je lahko popolnoma estetsko narejena pa če le ta ne rangira na Googlu to ne prinaša strank. Naša ekipa strokovnjakov na SEO področju bo poskrbela, da bo vaša strank prikazana na prvih mestih na Googlu. Nudimo prilagajanje vseine, pisanje člankov, optimizacijo slik in izdelkov...

Hitrostna optimizacija

Ste vedeli da vsako sekundo nalaganja strani zgubljate potencialne stranke? 80% Ljudi ne ostane na strani če le ta potrebuje več kot 3 sekunde za nalganje. Pri naši digitalni agenciji bomo poskrbeli da bo vaša stran naložena takoj ko pomežiknete. Optimizirali bomo vso vsebino, strežnik, podatkovno bazo...

Izdelava spletne trgovine

Spletne trgovine, izdelane na digitalni agenciji Stejt, so zelo razumljive in enostavne za nakupovanje. Podrobno se podamo v mentaliteto samega kupca, ter vašo spletno trgovino izdelamo tako, da bo kupcem res prijazna in enostavna za uporabo, kar prinaša večjo prodajo in boljše konverzije.

Popravila spletnih strani

Seveda, če spletno stran že imate pa ta potrebuje le kakšno nadgradnjo ali popravilo vam pri naši digitalni agenciji nudimo tudi to storitev. Ker smo strokovnjaki prav na vseh področjih spletnih strani nam prav nobeno okolje ni tuje. Vašo spletno stran bomo podrobno analizirali ustvarili varnostne kopije in težave odpravili, med tem pa bo stran delovala, kot da se ni zgodilo nič.

Vzdrževanje spletne strani

Ali vaše podjetje potrebuje nekoga, ki bo redno skrbel za vašo vsebino? Pri naši agenciji vam ponujamo mesečne pakete, odvisne od vsebine vaše spletne strani pri katerih bomo celoten nadzor nad vašo stranjo prevzeli mi. Po vaših željah lahko urejamo slikovno vsebino, članke, cene izdelkov... Da se lahko vi posvetite vašemu podjetju.

okras za animacijo
Izdelava spletne strani 1
Stejt okrasni valji

Zakaj za izdelavo spletne spletni izbrati prav nas?

Kot strokovna digitalna agencija imamo spletni trg v malem prstu. Z nami boste svoje uporabnike navdušili že od prvega klika naprej, saj bomo poskrbeli, da bo vaša vsebina tako estetska kot tudi prodajna.

Spletne strani ne samo ustvarjamo, temveč že obstoječe tudi izboljšamo z dodatno optimizacijo ali pa jih v celoti prenovimo ne glede na spletno okolje, v katerem so vzpostavljene.

Marketinško prodajna spletna stran

Seveda, nič ne škodi, če je vaša spletna stran vizualno privlačna, a vendar je ključnega pomena, da je predvsem uporabna in učinkovita. Identifikacija točk, kjer se uporabnik zatakne ali ga kaj moti, hkrati z razumevanjen razlogov, zakaj zapusti stran brez nakupa ali povpraševanja, vodi v uspešnejše poslovanje.

Naša ekipa se osredotoča na strokovno področje marketinga, pri čemer je prednostna naloga zmanjšati morebitne zatike na spletni strani. Z uporabo naprednih analitičnih orodij podrobno analiziramo uporabniško izkušnjo, da lahko natančno določimo, kje so izzivi in kako jih odpraviti. Naš cilj je zagotoviti, da je vaša spletna stran optimalno prilagojena za to, kar v končni fazi šteje največ - konverzije.

Izdelava spletne strani in ostalo grafika 1
Izdelava spletne strani in ostalo grafika

Optimizacija za naprave in brskalnike

Privlačna spletna stran seveda po sebi ne zagotavlja obiska. Naša digitalna agencija poskrbi tako za on-site SEO, kot tudi za off-site SEO, tako da vam ne bo treba skrbeti za pridobivanje strank.

Če vam povemo, da pametni telefoni v povprečju predstavljajo že več kot 50 % obiska spletnih strani, vas najbrž nismo prav zelo presenetili. Vaša spletna stran mora navdušiti tako na velikem kot najmanjšem telefonu.

Si želite po končanem sodelovanju spletno stran urejati sami? Ni problema - spletno stran bomo prilagodili za lahko uporabo in vaši ekipi predali potrebno znanje za urejanje artikov, kontaktov, medijske vsebine in ostalih potrebnih stvari.

POSTOPEK IZDELAVE SPLETNE STRANI

Kako dolgo traja izdelava spletne strani?

Izdelava spletnih strani je postopek, ki zahteva svoj čas, saj na ta način lahko opravimo vse potrebno, da vaša spletna stran izpolnjuje zastavljene cilje. Čas izdelave spletne strani je odvisen od zahtev stranke in od obsega spletne strani. Male preproste spletne strani so lahko vzpostavljene že v 3 delovnih dneh, medtem ko je za obsežnejše spletne strani, ki zahtevajo več vloženega dela, potrebnih od 7 delovnih dni. Čas je izjemno krajši, če stranka točno ve kaj hoče in ima pripravljeno tekstovno in slikovno gradivo. V nasprotnem primeru se ponavadi doda še en dan za pripravo gradiva.

Od česa je odvisen čas izdelave spletne strani?

Izdelava spletnih strani pa je med drugim odvisna tudi od števila podstrani, ki jih spletna stran zajema in obsega vsebin na spletni strani (kategorije, teksti, fotografije, video vsebine, število izdelkov v spletni trgovini…) ter od funkcionalnosti na spletni strani. Čas izdelave se lahko v določenih primerih podaljša za do 3 delovne dni, odvisno od vaših zahtev.

Kaj je prvi korak pri izdelavi spletne strani?

Napomembnejši korak je temeljit posvet s stranko, ker želimo, da vaše želje dobijo podobo takšno, kot ste si jo zamislili. V primeru, da nimate fiksne ideje vam bomo predstavili par možnosti in nadaljevali v željeni smeri.

Faza izdelave spletne strani

Po plačilu prve polovice vrednosti ponudbe sledi faza izdelave spletne strani ali trgovine. Ko je spletna stran v postopku izdelave, vam pošljemo povezavo, kjer si stran lahko ogledate ter nam javite popravke in spremembe, ki jih vstavimo na stran. Po večjih sklopih vas lahko obveščamo, da lahko svoje mnenje podate že sproti, ali po dogovoru podate mnenje le na zaključeno spletno stran.

Objava spletne spletne strani

Po dodelanih spremembah in vnosu popravkov sledi faza objave spletne strani in vpis v iskalnike. V kolikor ste naročili optimizirano spletno stran, sledijo še zaključni procesi spletne optimizacija in povezava z Googlovimi orodji ter družbenimi omrežji (v ta proces spada tudi implementacija oglaševalskih orodij, kot so Google ads, Meta, Google analitika in preostala orodja, ki bi jih vaše podjetje lahko potrebovalo). V tej fazi se prilagodi tudi hitrost nalaganja strani in optimizacija fotografij za hitrejše nalaganje, ter boljše indeksiranje na Googlu.

Je možna le sprememba že obstoječe spletne strani?

V naših paketih nudimo tudi preoblikovanje, vzdrževanje, popravila in optimizacijo že obstoječih spletnih strani. V term primeru je najprej potrebna analiza spletne strani, kjer bomo ocenili koliko bi storitev zaračunali, ter koliko časa bi ta storitev vzela.

Kako spletna stran pomaga vašemu podjetju?

1. Kvalitetna spletna stran vam omogoča prisotnost digitalnem trgu. Z izdelavo nove kvalitetne spletne strani si zagotovite spletno vizitko, ki bo ljudem točno povedala kdo ste s čemer boste pridobili nove stranke.
2. Z oglaševanjem do novih strank. Za digitalno oglaševanje je potrebna kvalitetno izdelana spletna stran, na kateri bodo uporabniki pristali ob kliku na vaš oglas.
3. Z dobro izdelano spletno stranjo odražamo kvaliteto svoje znamke, hkrati pa ljudem omogočimo, da nas na spletu sploh najdejo.

Vse kar morete vedeti o spletnih straneh

Začnimo nov projekt

Contact Form Demo
želite novo spletno stran
kontaktni obrazec dekoracija 1