facebook
Mullb

Mullb

Izdelava spletne strani, GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Dekoracija za portfolio

Naloga, predstavljena iz strani naročnika:

Izdelava nove spletne strani, optimizacija, celostna grafična podoba podjetja in marketing:

Podjetje Mullb Engineering, po nedavni celoviti preobrazbi svoje digitalne podobe, je pridobilo novo spletno identiteto, ki je pred tem ni imelo. Želje naročnika so bile jasne: ustvariti preprosto in minimalistično spletno stran, ki ne le predstavlja njihovega dela na spletu, temveč tudi privablja nove stranke. S skupnimi močmi smo razvili načrte za preprosto spletno stran, pri tem pa smo kmalu ugotovili, da obstoječi logotip ne sledi več novo vzpostavljeni minimalistični podobi podjetja.

Pristop k prenovi je bil celovit, vključeval je “full agency” pristop. Najprej smo oblikovali novo grafično podobo, ki se je še vedno naslanjala na preteklo, vendar z bolj minimalističnim pristopom. Logotip smo preoblikovali tako, da smo CNC stroj, prej ločen element, vključili v samo ime Mullb, natančneje v črko M, ki je postala zanj popolna oblika. Po končanem logotipu smo izvedli raziskavo barv v tehniški stroki in dodali nove komplementarne ter kontrastne tone na podlagi obstoječih barv. Te nove barvne kombinacije smo nato uspešno prenesli na novo zasnovano spletno stran.

S postavitvijo popolnoma nove spletne strani v okolju WordPress smo zagotovili, da bo podjetje Mullb lahko po predaji samostojno urejalo vsebino brez potrebe po dodatni tehnični podpori. Poudarek smo dali možnosti povpraševanja, zato smo oblikovali spletno stran z minimalnim številom gumbov, ki so bili rezervirani izključno za povpraševanja. Na spletni strani smo predstavili podjetje, njihovo vizijo in ekipo, kar omogoča strankam, da bolje spoznajo celotno zgodbo in identiteto podjetja.

Zavedajoč se, da organični obisk na spletni strani v digitalnem svetu zahteva dodatne napore, smo skupaj s podjetjem Mullb oblikovali marketinško strategijo. Odločili smo se za oglaševanje preko Google Ads, saj smo prepoznali, da je na Googlu največje povpraševanje po CNC storitvah. S tem smo želeli zagotoviti boljšo prepoznavnost podjetja Mullb na spletu in spodbuditi povečanje obiska na njihovi spletni strani. Vgradili smo tudi Google Analytics za nenehno spremljanje uspešnosti marketinških kampanj in izvedli novo kampanjo v programu Google Ads.

Celoten proces preobrazbe je zaključen z uspešnim zagonom nove spletne strani in predstavitvijo prenovljene grafične podobe. Prve reakcije strank in uporabnikov so bile izjemno pozitivne, saj so pohvalili izboljšano uporabniško izkušnjo ter sodoben in privlačen videz podjetja Mullb.

Z združitvijo grafičnega dizajna in funkcionalnosti spletne strani smo ustvarili odlično izhodišče za nadaljnjo rast podjetja. Po uvedbi marketinških strategij, vključno z oglaševanjem preko Google Ads, smo opazili konkretno povečanje števila obiskovalcev na spletni strani. Analitika kaže, da je implementacija novih barv in minimalističnega dizajna pripomogla k boljši prepoznavnosti ter ustvarila privlačno okolje za potencialne stranke.

V tem času smo s podjetjem Mullb opazili tudi povečanje števila povpraševanj. Zmanjšanje števila odvečnih gumbov in poudarek na enostavnem postopku povpraševanja sta omogočila hitrejšo in bolj intuitivno komunikacijo s strankami. Sistem Google Ads je prav tako prispeval k večji prepoznavnosti med iskalnimi rezultati, kar se je odrazilo v povečanju števila klikov na njihovo spletno stran.

Zaključujemo, da je prenova spletne strani, optimizacija in grafično oblikovanje prineslo oprijemljive rezultate za podjetje Mullb Engineering. Z združitvijo modernega dizajna, funkcionalnosti in trženjskih strategij smo uspešno dvignili raven spletne prisotnosti podjetja. S spremljanjem rasti obiska in števila povpraševanj smo prepričani, da so te pozitivne spremembe le začetek uspešne digitalne poti podjetja Mullb. S tem smo potrdili, da je celosten pristop k digitalni preobrazbi ključen za doseganje poslovnih ciljev, in podjetje Mullb je sedaj v boljšem položaju, da privabi nove stranke in krepko poveča svoj poslovni potencial.

Mullb idzelava spletne strani
reference dekoracija 2
reference dekoracija 1
reference dekoracija