facebook

O naši digitalni agenciji

Smo digitalna agencija, kjer se inovacija srečuje s strokovnostjo. Agencijo sestavlja mlada dinamična ekipa ljubiteljev tehnologije in strokovnjakov za trženje, ki imamo skupno poslanstvo preoblikovti digitalni trg za podjetja vseh velikosti.

Naša pot se je začela z deljenim navdušenjem za premikanje meja tega, kar je na spletu mogoče, odtlej pa smo se posvetili oblikovanju digitalnih rešitev, ki krepijo vašo znamko in prinašajo merljive rezultate.

Kaj dobite pri naši digitalni agenciji?

Spletne strani, oblikovanje, optimizacija, marketing in še mnogo več, vse na enem mestu.

Želite pustiti svoj unikaten pečat na spletu?

 
o naši digitalni agenciji
Stejt okrasni valji

ZNANJA IN IZKUŠNJE

Spletne strani

WordPress, React, HTML, CSS, JS, Magento...

Marketing​

Facebook (Meta) ads, Google ads...

Oblikovanje​

Figma, Photoshop, Illustrator, InDesign...

Programiranje​

Java, C++, PHP, SQL, Python, Dart, React...

Kaj ponujamo?

Kot digitalna agencija sodelujemo le z izkušenimi strokovnjaki za spletne storitve in digitalni marketing, da lahko našim strankam zagotovimo res najboljšo izkušnjo in uspeh!

storitev 5

Izdelava spletnih strani

Naš glavni glavni cilj je s pomočjo digitalnih orodij našim naročnikom pomagati ustvariti vrhunsko podobo in prepoznavnost na spletu. Nudimo širok spekter izdelave spletnih strani, spletnih trgovin ali blogov s popolno optimizacijo za razne naprave.

storitev 2

Razvoj spletnih aplikacij

Izstopamo v razvoju aplikacij, kjer vaše ideje preobrazimo v elegantne digitalne rešitve. S strokovno ekipo in poudarkom na inovacijah ustvarjamo prilagojene rešitve, ki usklajujejo funkcionalnost, estetiko in prijaznost uporabniku. 

storitev 4

Grafično oblikovanje

Prvi vtis je najpomembnejši. Pri naši digitalni agenciji smo vam na voljo za oblikovanje logotipov, spletnih strani, grafičnega gradiva, poslovnih vizitk in še mnogo drugega materiala, ki vam bo pomagal izstopati iz množice.

storitev 6

optimizacija spletnih strani

Ste vedeli, da približno 40 % obiskovalcev zapusti spletne strani, ki za svoje nalaganje potrebujejo več kot 3 sekunde? Naša izkušena ekipa nudi popolno optimizacijo, popravila, posodobitve in vzdrževanje, da bo vaša spletna stran ponovno delovala kot nova.

storitev 3

Marketing in SEO

Ste vedeli, da je velik del prodaje odvisen od dobrega marketinga? Prav pri temu vam bo pomagala naša digitalna agencija. Naša ekipa bo poskrbela, da se bodo vaša prodaja in obiski na spletni strani povečali z plačljivim oglaševanjem, kot z organskim obiskom. Uredili bomo vašo vsebino da bo dosegala prva mesta na Googlu.

Naše spletne rešitve

Postanite del naše zgodbe

Vsak projekt pripoveduje edinstveno zgodbo o sodelovanju, kreativnosti in uspehu. Stranki se posvetimo in jo aktivno vključimo v celoten proces, s čimer zagotovimo zadovoljstvo že od samega začetka. Ni važno ali gre za spletne strani ali zgolj svetovanje se vsaki stranki posvetimo 100%.

Skozi leta smo si nabrali veliko izkušenj na področju spletnih strani, oblikovanja in marketinga. Vas zanimajo naše reference? S klikom na spodnjo povezavo vstopite v naš spletni arhiv.

Stejt digitalna agencija primera

Vizija

Pri Stejt-u si prizadevamo prav vsakemu podjetju ustvariti uspešno spletno zgodbo. Verjamemo, da ne glede na velikost podjetja, je vedno prostor za rast. Vsem strankam želimo pomagati doseči njihov pravi spletni potencial. V sodelovanju z nami druge agencije več ne boste potrebovali, saj nudimo vse za vaše podjetje na enem mestu!

Unikatnost

Želimo nuditi “ameriški” način dela z agencijo, kjer lahko stranka skupaj z nami oblikuje svoj projekt. Ne iščemo že obstoječih rešitev, ampak iz dneva v dan oblikujemo inovativne rešitve, ki bodo vsako stranko naredile unikatne. Tako nudimo priložnost tudi mlademu izobraženemu kadru. 

Delo

Z našimi strankami že leta skupaj pišemo uspešne digitalne zgodbe, ustvarjamo nadpovprečno slovensko prodajo in nudimo podporo pri širitvi na mednarodne trge. Verjamemo, da je za uspešno poslovanje nujna takojšnja odzivnost, zato smo za potrebe stranke dosegljivi 24/7.

Stejt digitalni blog

Pri naši digitalni agenciji vrjamemo, da se mora znanje širiti naprej. Iz razloga izobraževanja in SEO pišemo digitalni blog o uporabnih znanjih na področju izdelave spletnih strani, marketinga in grafičnega oblikovanja. Če bi o tematikah radi izvedeli še več se lahko brez skrbi obrnete tudi na naš kontakt, kjer vam bodo naši strokovnjaki nudili vso potrebno znanje in pomoč na poti do uspeha.

Začnimo nov projekt

Contact Form Demo
želite novo spletno stran
kontaktni obrazec dekoracija 1