facebook

Spletno oglaševanje

Podjetjem pomagamo povečati prodajo s popolno kombinacijo spletnega oglaševanja, kreativnosti in optimizacije uporabniške izkušnje.

Naši strokovnjaki so izobraženi za uporabo vseh spletnih orodij za obdelavo podatkov in marketing. Pri naši digitalni agenciji dajemo velik poudarek na konstatno izobraževanje in tako pokrivamo vse oglaševalske tehnike od Google oglasov, Facebook oglasov pa do promocije preko socialnih omrežij.

 
okras za animacijo
Spletno oglaševanje facebook ads

Facebook in Instagram spletno oglaševanje

Facebook je skupaj s povezanimi platformami družbeno omrežje z daleč največjim dosegom, še pomembnejše pa so njegove napredne možnosti ciljanja uporabnikov, zaradi katerih je postal nepogrešljiv del praktično vsake digitalne marketinške kampanje.

Tudi če še vaše podjetje ni nikoli operiralo z oglaševanjem, bomo v naši digitalni agenciji poskrbeli za vas od same vzpostavitve oglaševalskih računov do oblikovanja kreative in izvedbe kampanj.

Google oglaševanje

V digitalni dobi želimo vse informacije imeti na dosegu roke - čim lažje, čim hitreje - na vrhu Googla. Mi poskrbimo za to, da bodo vaši oglasi na vrhu ravno takrat, ko jih bodo ljudje najbolj iskali. Poskrbeli bomo, da boste vidni na:

• iskalniku Google
• prikaznem omrežju GDN
• spletni pošti Gmail
• YouTubu

Spletno oglaševanje google ads
Izdelava spletne strani in ostalo grafika

Analiza rezultatov

Uspešna kampanja sama po sebi ne pomeni nič, če ne vemo, kaj je k temu uspehu doprineslo. V naši digitalni agenciji že pred začetkom izvedemo analizo trga in se podrobno posvetimo prav vsaki kampanji. S preučitvijo poteka pred, med in po izvedbi lahko stranki predstavimo rezultate in jo usmerimo na pravo pot za nadaljnja oglaševanja.

Nihče ne želi zastonj metati denarja v oglaševanje, ki ne prinaša reultatov, zato vam pri Stejt-u nudimo realne načrte in oglaševalske proračune za uspeh na trgu!

Vse o spletnem oglaševanju na enem mestu

Začnimo nov projekt

Contact Form Demo
želite novo spletno stran
kontaktni obrazec dekoracija 1