facebook
ŽAN NEKREP izdelava spletnih strani

Žan Nekrep

Izdelava spletnih strani

Dekoracija za portfolio

Naloga, predstavljena iz strani naročnika:

Prenova in optimizacija, ter izdelava spletnih strani

Žan Nekrep je v sodelovanju z našo digitalno agencijo izkazal izjemno vizijo na področju izdelave landing strani. Skupaj smo ustvarili inovativno vsebino ter razvili napredno programsko logiko, ki je bistveno prispevala k ustvarjanju preprostega in učinkovitega nakupnega procesa. Naša ekipa se ponaša s postavljanjem novih standardov, predvsem z uporabo avtomatskih števcev za spremljanje marketinških akcij in odštevalnikov, ki so zaslužni za izjemen dvig konverzij. Skrbimo za varno nalaganje plačljive vsebine, preprečevanje morebitnih vdorov ter zagotavljanje optimalne ravni varnosti.

Sodelovanje z Žanom je odlikovalo jasen poudarek na marketinški strategiji, ki jo izjemno cenimo tako pri naši digitalni agenciji, kot pa tudi Žan Nekrep. Vsebino na spletnih straneh smo premišljeno oblikovali, da izstopa in obenem spodbuja prodajo, kar smo dosegli s skrbno postavljeno vsebino izstopajočimi prodajnimi barvami in elementi, ter pa veliko animacijami, ki še toliko bolj pritegnejo pozornost. Posebno smo se osredotočili na optimizacijo za iskalnike (SEO), tako da so strani privlačne ne le za obiskovalce, temveč so tudi visoko uvrščene v iskalnikih, kar dodatno okrepi prepoznavnost in dostopnost.

Žan spretno kombinira uporabo dveh različnih vrst spletnih strani za učinkovito promocijo svojih storitev. Na glavni strani uporablja WordPress in Woocommerce ogrodje, ki zagotavlja trdno podlago za uspešno spletno prodajo. Dodatno razpolaga s posebnimi spletnimi stranmi za svojo mailing listo, ki so zgrajene s pomočjo JavaScript-a, HTML-a, CSS-a in PHP-ja. Te strani so objavljene ob posebnih priložnostih, vključujejo pa dodatno programirane akcijske atribute kateres smo s pomočjo wrodpres API-ja povezali z woocommerce ogrodjem, tako da so lahko stranke v “pre-release” obdobju dostopali do akcijskih cen samo s klikom na povezavo brez dodatne uporabe kuponov, ali sprememb cen na dejanski trgovini.

Izdelava spletnih strani je postala ključna sestavina Žanovega poslovnega uspeha. Z doslednim pristopom in izvajanjem inovativnih marketinških strategij smo dosegli izjemne rezultate, ki so se odražali v povečani prepoznavnosti in konkretnih prodajnih rezultatih.

V okviru celovite prenove smo posodobili tudi vizualni izgled spletnih strani, pri čemer smo sledili najnovejšim oblikovalskim smernicam. To nam je omogočilo izboljšano uporabniško izkušnjo in estetsko dovršenost. Barvno paleto smo izbrali ob upoštevanju psihološkega vpliva barv na obiskovalce spletnih strani, kar je dodatno prispevalo k pozitivnemu dojemanju blagovne znamke, hkrati pa je tovrstna preureditev spletnih strani pripomogla k izboljšanju spletne prodaje in konverzij.

Veliko pozornosti smo namenili tudi mobilni optimizaciji, saj se vedno več uporabnikov odloča za dostop do spleta preko mobilnih naprav. Spletne strani smo zasnovali odzivno, kar pomeni, da se prilagajajo različnim velikostim zaslonov, zagotavljajoč nemoteno uporabo in preglednost vsebine na vseh napravah.

Ob upoštevanju hitrosti razvoja tehnologije smo vključili tudi napredne funkcionalnosti, ki dopolnjujejo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naprednih algoritmov za personalizacijo vsebine smo se prilagajali individualnim potrebam obiskovalcev. Hkrati smo implementirali napredno analitiko, ki omogoča natančno spremljanje obiskovalčevega vedenja na strani, kar pripomore k boljšemu razumevanju ciljne publike in prilagajanju marketinških strategij.

Izdelava spletnih strani, ki temelji na celostnem pristopu, ni le tehnično opravilo, temveč umetnost združevanja oblikovanja, funkcionalnosti in marketinških strategij. V dinamičnem digitalnem okolju se nenehno pojavljajo nove priložnosti in izzivi, zato je ključno ostati korak pred konkurenco.

Z zaključkom tega projekta lahko z gotovostjo potrdimo, da smo z uspešno optimizacijo in izdelavo spletnih strani za Žana Nekrepa dosegli vrhunske rezultate. Izdelava spletnih strani ni le naša strokovnost, temveč tudi strast in predanost ustvarjanju digitalnih rešitev, ki presegajo pričakovanja in pripomorejo k rasti poslovanja. Žan Nekrep je s svojo vizijo in našo ekspertizo združil moči ter ustvaril digitalno prisotnost, ki ne le navdušuje obiskovalce, temveč tudi zanesljivo spodbuja poslovni uspeh. Izdelava spletnih strani s konstantnim vključevanjem najnovejših tehnologij in inovativnih pristopov predstavlja temelj uspešnega poslovanja v digitalni dobi.

ŽAN NEKREP izdelava spletnih strani
reference dekoracija 2
reference dekoracija 1
reference dekoracija