facebook
Group 478

XBRANS

Izdelava spletne strani
Dekoracija za portfolio

Naloga, predstavljena iz strani naročnika:

Izdelava nove spletne strani

Uvod:

V tem poročilu bom predstavil proces in postopek ustvarjanja spletne strani za podjetje Xbrands. Naš cilj je bil ustvariti privlačno, funkcionalno in uporabnikom prijazno spletno mesto, ki bo učinkovito predstavljalo podjetje in njegove izdelke.

Analiza zahtev:

Pred začetkom razvoja spletne strani smo izvedli temeljito analizo zahtev podjetja Xbrands. Sestanek z naročnikom nam je omogočil, da razumemo njihove cilje, ciljno občinstvo in želje glede oblikovanja in funkcionalnosti spletne strani. Pomembno je bilo tudi upoštevati obstoječo blagovno znamko podjetja in jo uskladiti z novim spletnim mestom.

Načrtovanje:

Na osnovi analize zahtev smo pripravili načrt za izdelavo spletne strani. To je vključevalo ustvarjanje informacijske arhitekture, oblikovanje uporabniške izkušnje in določitev tehnoloških rešitev. Skupaj s stranko smo določili ključne elemente, kot so navigacija, vsebina, fotografije in druge funkcionalnosti.

Oblikovanje:

Po potrditvi načrta smo pričeli z oblikovanjem spletne strani. Oblikovali smo privlačen in sodoben dizajn, ki je bil usklajen z blagovno znamko podjetja. Uporabili smo najnovejše tehnike oblikovanja, da smo ustvarili uporabniku prijazno izkušnjo, ki je bila hkrati tudi estetsko privlačna.

Razvoj:

Naslednji korak je bil razvoj spletne strani. Uporabili smo najnovejše tehnologije in programske jezike, da smo zagotovili, da bo spletna stran delovala brezhibno in hitro. Pri tem smo posebno pozornost namenili mobilni prijaznosti in odzivnosti spletne strani.

Testiranje:

Po končanem razvoju smo izvedli temeljito testiranje spletne strani. Preverili smo funkcionalnosti, preverili smo združljivost med različnimi brskalniki in napravami ter odpravili morebitne napake ali pomanjkljivosti.

Uvedba:

Po uspešnem testiranju smo spletno stran uvedli v produkcijo. Zagotovili smo ustrezno usposabljanje za upravljanje spletne strani in nudili podporo v primeru morebitnih težav ali vprašanj.

Sklep:

Ustvarjanje spletne strani za podjetje Xbrands je bil uspešen projekt, ki je prinesel sodobno in učinkovito spletno prisotnost podjetju. Spletna stran zdaj učinkovito predstavlja podjetje in njegove izdelke ter omogoča uporabnikom enostaven dostop do potrebnih informacij. Naše delo je bilo opravljeno v skladu s pričakovanji stranke in smo ponosni na dosežen rezultat.

Frame 77 1
reference dekoracija 2
reference dekoracija 1
reference dekoracija