facebook

Reference

Spoznajte digitalne zgodbe, ki smo jih s pomočjo naših strank soustvarjali skozi leta. Spletne strani, optimizacije, grafična dela in ostalo lahko najdete na spodnjih povezavah. 

X-BRANDS

Pri podjetju X-Brandsso potrebovali optimizacijo in predelavo spletne strani. Izdelali smo galerijo izdelkov in jim pomagali s kategorizacijo. Prav tako smo popravili veliko vizualnih elementov pri straneh posameznih izdelkov ter na vsaki strani poskrbeli za odzivnost na različnih napravah.

GLOWEN

Pri podjetju Glowen so si želeli, da bi njihova spletna stran odražala inovativnost, tehnično dovršenost in moderen privdih, kot ga imajo tudi njihovi izdelki. Našli smo skupen marketinški jezik, saj so se zavedali da še tako dober izdelek potrebuje dobro izdelano spletno stran.

KERAMIO

Pri podjetju Keramio so potrebovali optimizacijo in predelavo spletne strani. Izdelali smo galerijo izdelkov in jim pomagali s kategorizacijo. Prav tako smo popravili veliko vizualnih elementov pri straneh posameznih izdelkov ter na vsaki strani poskrbeli za odzivnost na različnih napravah.

ART HOTEL KRISTAL BOHINJ

Pri podjetju Kristal Bohinj so potrebovali optimizacijo in predelavo spletne strani. Stran je potebovala popravilo svoje responzivnosti glede na male zaslone, vključno z raznimi poravnavami tekstov in slik. Spletno stran je bilo prav tako potrebno pripraviti za prevode, za kar smo spremenili strukturo strani, ter dodali možnost prevajanja le te s navodili za nadaljno vzdrževanje strani za tehnično osebje podjetja.

BOOST UP

V današnjem hitro spreminjajočem se digitalnem okolju je ključno, da podjetja vzpostavijo močno spletno prisotnost. Digitalna agencija Boost Up se zaveda, kako pomembno je biti korak pred konkurenco, zato smo zanje izvedli celovito optimizacijo njihove spletne strani. Optimizacija spletne strani je ključnega pomena za doseganje visokih mest v iskalnikih, povečanje prometa in končno povečanje poslovanja. V tem besedilu bomo podrobneje raziskali, kako smo optimizirali spletno stran za digitalno agencijo Boost Up ter kakšne koristi so že dosegle iz tega.

NEWBORNLINE

V današnjem digitalnem svetu je vzdrževanje spletne strani ključnega pomena za uspeh podjetja na spletu. V sodelovanju s priznanim podjetjem Boost Up smo se posvetili optimizaciji spletne strani Newborn Line, kjer smo izvedli številne pomembne prilagoditve. Veliko elementov na strani je bilo podvojenih, nekatere so imele napačno pozicijo, in vsebina je bila na nekaterih mestih težko berljiva. Predstavljamo celoten proces optimizacije, ki smo ga izvedli za Newborn Line, in kako smo izboljšali hitrost ter funkcionalnost spletne strani.

KUŽEK MUCEK

Digitalna agencija Stejt je ponosna na svoje sodelovanje s priznano spletno trgovino Kužek Mucek, kjer smo izvedli izjemno uspešno prenovo njihove spletne prisotnosti. Naša agencija ni zgolj osvežila videza spletne strani, temveč je skozi celovit pristop vključila optimizacijo hitrosti, digitalni marketing in pomoč pri ključnih prodajnih dogodkih, kot je bila njihova velika letna prodaja.

ŽAN NEKREP

Žan Nekrep je v sodelovanju z našo digitalno agencijo izkazal izjemno vizijo na področju izdelave landing strani. Skupaj smo ustvarili inovativno vsebino ter razvili napredno programsko logiko, ki je bistveno prispevala k ustvarjanju preprostega in učinkovitega nakupnega procesa. Naša ekipa se ponaša s postavljanjem novih standardov, predvsem z uporabo avtomatskih števcev za spremljanje marketinških akcij in odštevalnikov, ki so zaslužni za izjemen dvig konverzij. Skrbimo za varno nalaganje plačljive vsebine, preprečevanje morebitnih vdorov ter zagotavljanje optimalne ravni varnosti.

DUALIS

Podjetju Dualis smo sprva pomagali pri optimizaciji takrat obstoječe spletne strani, ki ni bila odzivna na mobilnih napravah. Z našim delom so bili zadovoljni in nam posledično tudi prepustili izdelavo nove spletne strani, ki je trenutno na spletu. Po želji stranke smo ustvarili modernejšo različico spletne strani, z optimiziranimi animacijami in grafikami. V spletno stran smo vključili obrazce in informativne vsebine – novice.

SIMPL

Podjetje SIMPL, ki se ukvarja s spletno prodajo lesenih igral, se je soočilo s kompleksnimi izzivi pri vzdrževanju in optimizaciji spletne strani, ki je temeljila na priljubljenem okolju Magento2. Zaradi hitrega digitalnega razvoja in konkurence na trgu se je podjetje zavedalo nujnosti izboljšanja delovanja njihove spletne platforme.

KORONARNI KLUB

Društvo Koronarni klub Mislinjske doline si je želelo redno upravljanje njihove spletne strani in popravila določenih delov. Na spletno stran smo najprej namestili caching opcijo, ki je drastično izboljšala delovanje strani. Prav tako je bila potrebna optimizacija za manjše mobilne zaslone in izboljšanje vizualne podobe, s čimer smo stran naredili privlačnejšo in prijaznejšo za uporabo. Večinski del sodelovanja je bil sestavljen iz tehničnega vzdrževanja in organizacije, dodatno pa smo upravljali tudi celotno vsebino, dodajali in urejali slike, pripravljali besedila, urnike ipd.

MULLB

Podjetje Mullb Engineering, po nedavni celoviti preobrazbi svoje digitalne podobe, je pridobilo novo spletno identiteto, ki je pred tem ni imelo. Želje naročnika so bile jasne: ustvariti preprosto in minimalistično spletno stran, ki ne le predstavlja njihovega dela na spletu, temveč tudi privablja nove stranke. S skupnimi močmi smo razvili načrte za preprosto spletno stran, pri tem pa smo kmalu ugotovili, da obstoječi logotip ne sledi več novo vzpostavljeni minimalistični podobi podjetja.

ALL TECH REVIEWS

Izdelava logotipa za podjetje Alltechreviews je bila v prvi fazi osredotočena na ustvarjanje nečesa več kot le estetskega simbola. Želeli smo oblikovati vizualno identiteto, ki bi popolnoma zajela esenco podjetja – njihovo zavezanost k inovacijam, tehnični odličnosti ter povezovanju z zanesljivimi podjetji in proizvajalci tehničnih izdelkov.

Želite svoj projekt?

Contact Form Demo
želite novo spletno stran
kontaktni obrazec dekoracija 1